Droomwoning

Villa's, Appartementen, Huizen, Finca's te koop aan de Costa Blanca!

Guardamar del Segura
Wie zijn zinnen op Guardamar del Segura heeft gezet om er een woning, villa of appartement te kopen zal zeker niet bedrogen uitkomen. Guardamar del Segura is gelegen aan de monding van de Segura. Het is een pittoresk Spaans stadje met prachtige stranden en een promenade met cafés die een prachtig uitzicht op de immer blauwe zee bieden en waar de badplaatsen allen hun blauwe vlag bezitten...
Ciudad Quesada
Ciudad Quesada is een klein juweeltje in de buurt van de prachtige steden zoals Alicante, Murcia, Cartagena en meer. Het is slechts 30 minuten naar de luchthavens van Alicante (ALC) en Murcia (RMU) met directe routes naar Nederland en België. Er is een snelweg net buiten de stad die het gemakkelijk maakt om overal te geraken en Spanje te verkennen.
Orihuela Costa
Aan de Spaanse oostkust ter hoogte van de stad Orihuela, die zelf 20 km landinwaarts ligt, bevindt zich het kustgebied van de gemeente Orihuela. Dit kustgebied heet Orihuela-Costa en is een deelgemeente van de gemeente Orihuela. De kustlijn van Orihuela-Costa strekt zich uit over een lengte van 16 km. Door de afwezigheid van zware industrie en aanwezigheid van de grote salinas (zoutmeren) in de omgeving, staat de lucht in de regio bekend als zeer schoon.