Droomwoning

Villa's, Appartementen, Huizen, Finca's te koop aan de Costa Blanca!

Ciudad Quesada
Ciudad Quesada is een klein juweeltje in de buurt van de prachtige steden zoals Alicante, Murcia, Cartagena en meer. Het is slechts 30 minuten naar de luchthavens van Alicante (ALC) en Murcia (RMU) met directe routes naar Nederland en België. Er is een snelweg net buiten de stad die het gemakkelijk maakt om overal te geraken en Spanje te verkennen.
- -
Guardamar del Segura
Wie zijn zinnen op Guardamar del Segura heeft gezet om er een woning, villa of appartement te kopen zal zeker niet bedrogen uitkomen. Guardamar del Segura is gelegen aan de monding van de Segura. Het is een pittoresk Spaans stadje met prachtige stranden en een promenade met cafés die een prachtig uitzicht op de immer blauwe zee bieden en waar de badplaatsen allen hun blauwe vlag bezitten...
- -
Orihuela
De stad Orihuela ligt aan de oevers van de rivier de Segura en bevindt zich 23 meter boven zeeniveau, tegenaan de Sierra Orihuela. De stad ligt 20 km uit de kust van de Middellandse Zee. In 1564 werd het bisdom Orihuela opgericht door afscheuring van het bisdom Cartagena; het was een eindpunt in een langdurig conflict tussen Aragon en Murcia. In 1959 werd het bisdom hernoemd Orihuela-Alicante. Als bisschoppelijke hoofdstad heeft Orihuela een groot patrimonium aan kerken en colleges verzameld en is deze stad zeker een bezoek waard...
- -
Orihuela-Costa
Aan de Spaanse oostkust ter hoogte van de stad Orihuela, die zelf 20 km landinwaarts ligt, bevindt zich het kustgebied van de gemeente Orihuela. Dit kustgebied heet Orihuela-Costa en is een deelgemeente van de gemeente Orihuela. De kustlijn van Orihuela-Costa strekt zich uit over een lengte van 16 km. Door de afwezigheid van zware industrie en aanwezigheid van de grote salinas (zoutmeren) in de omgeving, staat de lucht in de regio bekend als zeer schoon.
- -
Benitachell
In het schitterende bergachtige en bosrijke Noordelijke gedeelte van de Costa Blanca vindt U, op een immens fraaie berg direct aan zee, op het grondgebied van Benitachell, een super grote urbanisatie met in de directe omgeving de bekende plaatsen Javea, Calpe, Altea etc.
- -